Departement zoekt coördinator

Vacature Coördinator dierlijke sectoren

Vlaams Departement Landbouw en Visserij

De functie in het kort

Wil je graag mee richting geven aan een team van experten? Spreken de uitdagingen waarmee de dierlijke sectoren binnen de landbouw vandaag geconfronteerd worden je heel er aan? Is een vlotte communicatiestijl één van je troeven en wil je die graag inzetten voor de organisatie van studiedagen en webinars? Dan is de functie van teamcoördinator dier iets voor jou! Als coördinator van het team dier binnen de dienst landbouwbeleid & sectoradvies sta je in de eerste plaats in voor het inhoudelijk aansturen van het team dier. Hierbij verwachten we van jou dat je zorgt voor teamoverleg, agenda – overleg, voldoende afstemming met de andere coördinatoren en het diensthoofd, …. Daarnaast sta je ook in voor de inhoudelijke coördinatie van een aantal horizontale thema’s met betrekking tot de dierlijke sectoren. Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘hoe solliciteren’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

Je hebt een diploma bio-ingenieur

Wat bieden we?

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur. Je wordt aangeworven in de graad van ingenieur met bijhorende salarisschaal A121. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator((opent in nieuw venster)) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

De werkplek

Departement Landbouw en Visserij, Koning Albert II-laan 35/40, 1030 Brussel Hoe solliciteren? Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat! Solliciteer nu(opent in nieuw venster) In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure. Meer informatie: https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/vacatures/coordinator-d...