CAG zoekt projectmedewerker

CAG (Centrum voor Agrarische Geschiedenis) is op zoek naar een dynamische en polyvalente medewerker voor het registreren en ontsluiten van audiovisueel erfgoed van land- en tuinbouw, met name het beschrijven van alle afleveringen van het televisieprogramma ‘Voor Boer en Tuinder’ (1959-1988) in het databanksysteem CollectiveAccess.

De focus van het project ligt op een diepgaande inhoudelijke en kwaliteitsvolle beschrijving van alle afleveringen, bewaard bij VRT en CINEMATEK. Aansluitend wordt ook het papieren en fotoarchief van het programma gedigitaliseerd, bewaard bij KADOC-KU Leuven. Het project omvat tevens een participatief documentatie– en waarderingstraject, in samenwerking met een breed netwerk van erfgoedpartners in Vlaanderen.

Zij verwachten: Een gedreven en creatieve medewerker (m/v), bij voorkeur in het bezit van een masterdiploma (kunst)geschiedenis, of gelijkwaardig door ervaring.

Meer informatie in de PDF hieronder. Kandidaten worden uitgenodigd een motivatiebrief, vergezeld van een curriculum vitae, uiterlijk op maandag 21 feburari te mailen naar kristel.janssens@cagnet.be.