Vlaanderse Koekoek - Haantjes 16 weken

14/07/2020: Aangeboden door Lukas Mees

Te koop : Vlaanderse Koekoek hanen van 16 weken. Dit ras heeft dringend ondersteuning nodig! Heb er een 12 tal zitten. Sommige vertonen enkele kleine veren op de poten. Wellicht zit er dus ergens wat mechelse koekoek in de ouders hun genen, begrijpelijk gezien hun beperkte aantallen. Stuur me gerust een mailtje voor meer info!

Lukas Mees
info@weiblij.be
2801 Heffen

Opmerking van SLE-stamboekwerking:

KOOP NOOIT DIEREN ZONDER AFSTAMMINGSBEWIJS ALS U ZE IN HET STAMBOEK WIL BRENGEN.

Schapen en geiten dienen ingeschreven zijn in het SLE-stamboek* indien men de nakomelingen in de SLE-stamboeken wenst in te schrijven. Vraag het bewijs van inschrijving. Wanneer de verkoper kan u geen duidelijkheid kan geven, informeert u best bij de stamboekverantwoordelijke van SLE: Staf Van den Bergh.

* Uitzondering: Belgische melkschapen en Hertegeiten worden ingeschreven in het stamboek van KHV maar de regel m.b.t. stamboekinschrijving is dezelfde.

Deze gebruiker heeft momenteel geen actieve zoekertjes.

Groenkauwer

28/10/2019

Wij overwegen een lam over te nemen van iemand. Nu blijkt dit lam een zgn. groenkauwer te zijn. De huidige eigenaar beschrijft dit niet als een groot probleem. Zij zou nu alleen niet meer voor de fokkerij geschikt zijn, maar bij ons als hobbyboer zou ze zeker wel passen. Onze veearts denkt daar echter anders over. Hij beschrijft het als een nog vrij onbekend probleem, waarvan ook de oorzaak...