Te koop: houtlander ooitjes en rammetjes

16/05/2020: Aangeboden door AnneleenVerckens
1
2
3

Wij hebben heel wat Houtlander ooitjes en rammetjes te koop. (Voor)ouders komen van bij Pieter Cabus (Brakel) en Kaster Mainz (Zottegem). De dieren zijn dus een kruising van deze (voor)ouders.
Ze zijn allemaal ingeschreven in het stamboek en recent ontwormd en gekapt. De +1-jarige ooitjes zijn reeds geschoren (geknipt).

Aanbod:
- 6 ooilammetjes geboren januari/februari 2020
- 5 ramlammeren geboren januari/februari 2020 (zowel die mooie tekening hebben als zeer bleke) - waarvan één flessenlam dus relatief handtam
- 2 éénjarige ooitjes geboren 2019 (januari-maart) - uit te kiezen uit 5 van dat jaar - 2 hebben met succes gelammerd eind februari

Anneleen Verckens
anneleen.verckens@gmail.com
9667 Horebeke
Tel.: 055495242

Opmerking van SLE-stamboekwerking:

KOOP NOOIT DIEREN ZONDER AFSTAMMINGSBEWIJS ALS U ZE IN HET STAMBOEK WIL BRENGEN.

Schapen en geiten dienen ingeschreven zijn in het SLE-stamboek* indien men de nakomelingen in de SLE-stamboeken wenst in te schrijven. Vraag het bewijs van inschrijving. Wanneer de verkoper kan u geen duidelijkheid kan geven, informeert u best bij de stamboekverantwoordelijke van SLE: Staf Van den Bergh.

* Uitzondering: Belgische melkschapen en Hertegeiten worden ingeschreven in het stamboek van KHV maar de regel m.b.t. stamboekinschrijving is dezelfde.

Deze gebruiker heeft momenteel geen actieve zoekertjes.

Deze gebruiker heeft nog geen forum-discussies gestart.