Bouvier des Flandres - Vlaamse Koehond

22/03/2019: Aangeboden door Johan Billiet
1
2
3

De kennel Of Flanders Best heeft het genoegen U op 4 maart 2019 de geboorte aan te kondigen van 9 pups (4 reutjes - 5 teefjes) van het oude Vlaamse hondenras Bouvier des Flandres - Vlaamse Koehond.

Er zijn nog enkele pups ter beschikking.

Moeder teef en vader reu zijn beiden nationale en internationale schoonheidskampioenen. Zus en broer uit een vorig nestje met dezelfde ouders zijn eveneens te bewonderen op verschillende shows. De pups groeien op in een familiale omgeving. Ze verlaten het nest na 8 weken en zijn dan ook volledig getest, gechipt, ontwormd, enz. De pups worden geleverd na medische controle samen met een garantiebewijs. De prijs bedraagt 1.000 €.

U kunt ons contacteren via de website www.offlandersbest.be waar ook het volledig medisch dossier van het ouderpaar op staat of via email info@offlandersbest.be.

U kunt ons ook altijd een bezoek brengen na een telefoontje 0476 221647 op volgende adres: 1761 Roosdaal, Knoddelstraat 46

kennel Of Flanders Best
info@offlandersbest.be
Knoddelstraat 46
1761 Roosdaal
Tel.: 0476 221647
Opmerking van SLE-stamboekwerking: schapen en geiten dienen ingeschreven zijn in het SLE-stamboek* indien men de nakomelingen in de SLE-stamboeken wenst in te schrijven. Vraag het bewijs van inschrijving. *Uitzondering: Belgische melkschapen en Hertegeiten worden ingeschreven in het stamboek van KHV maar de regel m.b.t. stamboekinschrijving is dezelfde.

Deze gebruiker heeft momenteel geen actieve zoekertjes.

Deze gebruiker heeft nog geen forum-discussies gestart.