Belgische hoogvliegers

17/09/2021: Aangeboden door Bart De bruyn
1
2
3

Na een jaar lang zoeken, ben ik er in geslaagd om Belgische hoogvliegers te kunnen aankopen, dewelke nog effectief hoog vliegen. Deze stam van hoogvliegers in afkomstig van een kweker uit Nederland. Hij heeft ze zo'n 10 jaar geleden bij een van de laatste kwekers in België gekocht. Zelf heeft hij geen weet van andere kwekers in België of Nederland op dit moment en een enkele kweker in Engeland. Graag zou ik kweken met deze stam en terug verder verspreiden binnen België. Daarom heb ik 6 doffers en 5 duivinnen meegekregen aan een zeer vriendschappelijke prijs van €5 per stuk. Alleen, ik heb maar een klein hobbyhok. Daarom kan ik niet alle duiven houden. En dus mijn vraag: zijn er geïnteresseerden die een koppel willen overnemen en mee willen helpen om de soort terug te verspreiden binnen België, zodat deze soort zeker niet verloren gaat. Ik hanteer dezelfde vriendschappelijke prijzen van €5 per duif, zodat de prijs zeker geen drempel is. Geïnteresseerden mogen mij steeds contacteren. Of Indien u toch nog kwekers kent van deze soort mag u mij ook steeds contacteren.

Vriendelijke Groeten
Bart De bruyn

Bart De bruyn
debruyn.bart@gmail.com
Pruimenstraat 11
2310 Rijkevorsel
Tel.: 0477182785

Opmerking van SLE-stamboekwerking:

KOOP NOOIT DIEREN ZONDER AFSTAMMINGSBEWIJS ALS U ZE IN HET STAMBOEK WIL BRENGEN.

Schapen en geiten dienen ingeschreven zijn in het SLE-stamboek* indien men de nakomelingen in de SLE-stamboeken wenst in te schrijven. Vraag het bewijs van inschrijving. Wanneer de verkoper kan u geen duidelijkheid kan geven, informeert u best bij de stamboekverantwoordelijke van SLE: Staf Van den Bergh.

* Uitzondering: Belgische melkschapen en Hertegeiten worden ingeschreven in het stamboek van KHV maar de regel m.b.t. stamboekinschrijving is dezelfde.

Deze gebruiker heeft momenteel geen actieve zoekertjes.

Deze gebruiker heeft nog geen forum-discussies gestart.