Wilt u exclusieve sponsor worden van SLE?

Sponsorpakket Levend Erfgoed Expo

Aan ondernemers en bedrijven stelt Steunpunt Levend Erfgoed een uitgekiend sponsorship voor. De problematiek van het behoud van ons levend erfgoed, van onze oude neerhof- en boerderijdieren heeft middelen nodig om op een onafhankelijke manier de verschillende rassen die groeiden vanuit de Vlaamse en Waalse bodem te bewaren voor de toekomst. Onze 1.200 leden zorgen daarvoor maar we doen ook beroep op bedrijven.

Wij bieden via een sponsoraanbod uw bedrijf een interessant voorstel omdat wij ervan overtuigd zijn dat het groeiverhaal van SLE een uitstraling voor uw bedrijf kan betekenen. De Levend Erfgoed Expo - die jaarlijks tussen vijf- en tienduizend bezoekers haalt en plaatsvindt in een schitterend kader in het Provinciaal domein Puyenbroeck - kan daar een wezenlijke plaats in bekleden.

Hopelijk bent U er, evenals wij, van overtuigd dat het voor vele van onze Vlaamse en Waalse huisdier- en boerderijrassen vijf voor twaalf is. Bij uitbreiding heeft de hele vrije-tijds-fokkerij nood aan een vereniging die haar belangen verdedigt, zeker in deze - voor dierenhouders - troebele tijden. SLE wil die vereniging zijn.

Bekijk de info voor standhouders en sponsors: hier

Bekijk de sponsorpakketten: hier

Met vriendelijke groeten,
Jan Martens,
voorzitter

Adverteren in De Ark

U kan ook uw advertentie laten opnemen in De Ark, de tarieven daarvoor zijn hier te vinden.