SLE > Nieuws

Vers van de pers

 

18/05/2018 - NIEUWE ZOEKERTJES onder Vraag & Aanbod.

Te koop: Vlaamse geit (onder geiten) en Entre-Sambre-et-Meuse (onder schapen)

[•Lees meer...]

11/05/2018 - Nieuwe zoekertjes onder Vraag & Aanbod.

Te koop: Ardense voskop en Vlaams schaap (onder schapen), Muskuseend (onder niet lokale rassen), ruif & kraamhok (onder allerlei).

[•Lees meer...]

28/04/2018 - Newcastle ziekte vastgesteld bij sierkippen

Gisteren maakte het FAVV bekend dat er Newcastle disease (ND) is vastgesteld bij sierkippen van een hobbyhouder in Herstal (provincie Luik). Dit is het eerste geval van ND bij hobbykippen sinds 1998. Er werd een beschermingsgebied van 500 meter rond de haard ingesteld, hierin bevinden zich geen professionele pluimveebedrijven. ND is een zeer besmettelijke virusziekte waarvoor vrijwel alle wilde en tamme vogels gevoelig zijn.

[•Lees meer...]

27/04/2018 - NIEUWE ZOEKERTJES onder Vraag & Aanbod.

Te koop: Houtlandschaap en Ardense voskop (onder schapen)

[•Lees meer...]

21/04/2018 - NIEUWE ZOEKERTJES onder Vraag & Aanbod.

Nieuwe zoekertjes: gratis eieren van Waasse kriel, Doornikse krielen te koop, Houtandschapen te koop, Ardense volkomen te koop… lees verder voor de knop >

[•Lees meer...]

13/04/2018 - NIEUWE ZOEKERTJES onder Vraag & Aanbod.

Te koop: Kempense geit (onder geiten)

[•Lees meer...]

06/04/2018 - Nieuwe zoekertjes

Te koop: Ardense voskop (onder schapen), Vlaamse geit (onder geiten), Steenkonijn (onder neerhofdieren), Mangalitza varken (onder niet-lokale rassen)

[•Lees meer...]

30/03/2018 - Nieuwe zoekertjes onder Vraag & Aanbod.

Te koop : Gans van de Vire en de Ton (onder neerhofdieren), Ardense voskop (onder schapen), Hooiruif (onder allerlei) Gezocht: Izegemse koekoek (onder neerhofdieren)

[•Lees meer...]

26/03/2018 - Jaarvergadering SLE met receptie

Wij nodigen u hierbij ook graag uit op onze jaarvergadering, met gratis receptie voor alle leden. We komen samen op zaterdag 31 maart, om 19 uur in ‘Craywinckelhof’, Staatsbaan 263, 3210 Lubbeek. Hopelijk zien we u daar? Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@sle.be met vermelding van het aantal personen.

[•Lees meer...]

25/03/2018 - Paardenprocessie zet trekpaard in de kijker

Het Processiecomité Paardenprocessie Hakendover zet het Brabants (Belgisch) trekpaard in de kijker tijdens de paardenprocessie op paasmaandag 2 april. Het Processiecomité hoopt de trekpaardruiters talrijk te ontmoeten op de 2de paasdag in Hakendover.

[•Lees meer...]