SLE > Forum

Forum: Ons Levend Erfgoed

Reageer op dit bericht

 

verkoop neerhof dieren op expo
Geschreven door Kristof Sprengers op 01/09/2010

allemaal,
Op de expo heb ik gemerkt dat de manier van verkopen voor redelijk wat frustraties zorgt bij de mensen,nogal wat mensen kregen na lang aanschuiven te horen dat de dieren die ze wensten reeds verkocht waren.ook eventuele info over de dieren is moeielijk te krijgen daar de kweker/verkoper niet gekend is.Mischien tijd voor een evaluatie?
De expo vond ik trouwens zeer geslaagd,goede sfeer en zeer informatief, een pluim voor de organisatie.

groeten
Kristof Sprengers
 

 

Reacties
Geschreven door Michiel Martens op 01/09/2010

De werkwijze en organisatie wordt elk jaar ge?´valueerd en bijgestuurd. Het systeem verbeteren lijkt op het eerste zicht veel ?©?©nvoudiger dan het uiteindelijk is. De verkoper is gekend want op elke kooi staat de eigenaar met adres en telefoonnummer. Als dit niet het geval is, gaat het over nalatigheid van de verkoper in kwestie. We staan open voor elke suggestie, maar we hebben bijna alle mogelijke alternatieven bekeken.
De frustratie van de wachtrij merken wij ook. De grote vraag is hoe kan je dit vermijden? We hebben niet genoeg mensen voor 2 secretariaten. Meeneempapieren aan de kooien geven veel meer problemen dan er nu zijn: stukverkoop gaat dan niet meer en mensen die op hun beslissing terugkomen gooien de papieren gewoon op de grond.