SLE > Nieuws

Algemeen nieuws

 

03/05/2017 - Succesrijke promo voor Levend Ergoedpark

Vorige zondag was er Puyenbroeck Familial, opening voor gezinnen van het seizoen in het provinciaal domein. Het weer viel goed mee en de belangstelling van de kinderen voor de nieuwgeborenen was overweldigend. SLE was present met een stand aan de ingang van het domein. Daar werd info verschaft over Levend Erfgoed en doorverwezen naar het Levend Erfgoedpark dat zich in het midden van het domein bevindt.

[•Lees meer...]

24/04/2017 - 28 april - Expo “Dieren van bij ons” in bibliotheek Oosterzele

De expo “Dieren van bij ons” reist momenteel van bibliotheek naar bibliotheek. Van 28 april tot 23 mei kunt u de tentoonstelling bezichtigen in de bibliotheek van Oosterzele.

[•Lees meer...]

20/04/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop: Kempense geit (onder Geiten), Houtland schaap (onder Schapen), Gratis oude hondekar (onder Allerlei).

[•Lees meer...]

18/04/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop: Lakens schaap, Ardense voskop, Houtland schaap (onder Schapen).

[•Lees meer...]

10/04/2017 - Sponsoren of aanwezig zijn met een stand op de Levend Erfgoed Expo?

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Steunpunt Levend Erfgoed (SLE) voor de 21e keer de Levend Erfgoed Expo in het Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke. Zoals ieder jaar trekken we weer verschillende bedrijven en standhouders aan, die gebruik maken van onze Expo om zich voor te stellen aan een breder publiek.

[•Lees meer...]

10/04/2017 - Nieuw zoekertje

Nieuwe zoekertje onder "Vraag en aanbod". Te koop: Ardense voskoppen (onder Schapen). Zie http://www.sle.be/zoekertjes/cat.php?c=4

[•Lees meer...]

09/04/2017 - Nieuw zoekertje

Nieuwe zoekertje onder "Vraag en aanbod". Te koop: Houtland schaap (onder Schapen). Zie http://www.sle.be/zoekertjes/cat.php?c=4

[•Lees meer...]

03/04/2017 - Geslaagde algemene ledenvergadering op zaterdag 1 april

Afgelopen zaterdag 1 april ontvingen we onze leden op de algemene ledenvergadering. Met zo’n 50 aanwezige leden werd het een gezellige avond en een geslaagde jaarvergadering.

[•Lees meer...]

03/04/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop: Kempense geit (onder Geiten), Houtland schaap (onder Schapen), Mechels hoen (kuikens en broedeieren) en Zingems leghoen (onder Neerhof), scheermachine voor schapen (onder Allerlei). Gezocht: Ardenner trekpaard (onder Paarden)

[•Lees meer...]

27/03/2017 - 31 maart - Expo “Dieren van bij ons” in bibliotheek Zele

De expo “Dieren van bij ons” reist momenteel van bibliotheek naar bibliotheek. Van 31 maart tot 21 april kunt u de tentoonstelling bezichtigen in de bibliotheek van Zele.

[•Lees meer...]

Vorige pagina Volgende pagina