SLE > Nieuws

Vers van de pers

 

22/05/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder Vraag en Aanbod. Te koop: Houtlandschaap en Ardense voskop (onder Schapen), cavias en aanhangwagen (onder Allerlei)

[•Lees meer...]

18/05/2017 - Problemen opgelost

De onbereikbaarheid van onze zoekertjes is opgeheven. De zoekertjesknop hier links werkt opnieuw zoals het hoort.

[•Lees meer...]

17/05/2017 - Problemen met onze website

Beste gebruikers van onze zoekertjes rubriek. Omdat onze provider van server veranderde zonder ons dit te melden, zijn er problemen bij het gebruik van onze website. O.a. de zoekertjes zijn niet meer zichtbaar. We werken aan het een oplossing voor het probleem. Dank voor uw geduld.

[•Lees meer...]

08/05/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop : Ardense voskop, Houtland schaap (onder Schapen), Brabantse hoenders en Basetten (onder Neerhofdieren). Gezocht : Belgische haas (onder Neerhofdieren), Belgisch melkschaap (onder Schapen)

[•Lees meer...]

03/05/2017 - Succesrijke promo voor Levend Ergoedpark

Vorige zondag was er Puyenbroeck Familial, opening voor gezinnen van het seizoen in het provinciaal domein. Het weer viel goed mee en de belangstelling van de kinderen voor de nieuwgeborenen was overweldigend. SLE was present met een stand aan de ingang van het domein. Daar werd info verschaft over Levend Erfgoed en doorverwezen naar het Levend Erfgoedpark dat zich in het midden van het domein bevindt.

[•Lees meer...]

24/04/2017 - 28 april - Expo “Dieren van bij ons” in bibliotheek Oosterzele

De expo “Dieren van bij ons” reist momenteel van bibliotheek naar bibliotheek. Van 28 april tot 23 mei kunt u de tentoonstelling bezichtigen in de bibliotheek van Oosterzele.

[•Lees meer...]

20/04/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop: Kempense geit (onder Geiten), Houtland schaap (onder Schapen), Gratis oude hondekar (onder Allerlei).

[•Lees meer...]

19/04/2017 - Ophokplicht wordt niet verlengd

Aangezien de vogelgrieptoestand de afgelopen weken verbeterd is, wordt de ophokplicht niet verlengd. Dit betekent dat er vanaf morgen, donderdag 20 april, geen bijkomende maatregelen meer van toepassing zijn en dat onder meer buitenbeloop van pluimvee opnieuw mogelijk is.

[•Lees meer...]

18/04/2017 - Nieuwe zoekertjes

Nieuwe zoekertjes onder "Vraag en aanbod". Te koop: Lakens schaap, Ardense voskop, Houtland schaap (onder Schapen).

[•Lees meer...]

11/04/2017 - KEMP houdt lammetjesdag

Heb je nog Kempbonnen liggen? Je kan ze gebruiken t.e.m. de lammetjesdag op Paasmaandag 17/4 in het Prinsenpark. Van 13 tot 18 uur kan je lammetjes knuffelen, deelnemen aan het schildersatelier, je uitleven op het avonturenparcours of op de foto gaan met een lammetje!

[•Lees meer...]